Turun Mestaripalvi
  • Etusivu
  • Turun Mestaripalvi
  • Reseptit
  • Tuotteet
    • Possu
      • Possun elimet
    • Nauta
      • Naudan elimet
    • Karitsa
      • Karitsan elimet
      • KARITSAN TÄYSLIHASÄILYKE
    • Peura
    • Poro
    • Hevonen
    • Hirvi
    • Lihajalosteet
    • Einekset
    • Muut tuotteet
    • Luut, elimet, yms.
  • Makkaratehdas
  • Eineskeittiö
  • Lihanleikkaamo
  • Pakkaukset
  • Myymälä
  • Yhteystiedot
  • Kiitos
  • Evästeet

Reseptit

Possunliha reseptit

Porsaan paisti

Possun kielen keitto-ohje

Possun ulkofile

Rosvopaistin valmistus

Naudanliha reseptit

Lihapata burgundilaiseen tapaan

Merimiespata

Naudan kielen keitto-ohje

Pippurista härkää ruukussa

Kartisanliha reseptit

Currylammas

Kaali-lammaspata

Karitsan kare

Karitsan kyljykset

Karitsan kyljykset tomaattiriisillä

Lammaspata

Lammas-sienimureke

Vorschmack

Vorschmack kotikeittiössä

Yrttinen karitsan paisti

Yrttinen lammaspata

Hirvenliha reseptit

Hirvenlihakääryleet

Hirvipannukakku

Hirvipata

Punaviinissä haudutettu hirvipaisti

Täytetyt hirvirullat

Peuranliha reseptit

Peuran file

Peuran paisti

Makkarareseptit

Possun suoli 35/38

Chorizo

Laukkamakkara

Perunamakkara

Riistamakkara

Bratwursti

Joulureseptit

Joulukinkun kastike

Kalkkunan suolaus- ja paisto-ohje

Kermainen sinappikastike

Kinkun keittäminen

Kinkun paistaminen

Omena-rosmariinikastike

Turun mestaripalvi

Radiomiehenkatu 4, 20320 TURKU

Puh +358 20 155 5444

turun@mestaripalvi.fi

Olemme avoinna arkisin 9 - 18, lauantaisin 9 - 15

Evästeiden hallinta