KARITSAN KYLJYKSET (4:lle)

8-12 karitsan kyljystä

Marinadi:
1 dl öljyä
1 dl laimennettua sitruunanmehua
4-5 valkosipulinkynttä
3-4 tl rosmariinia
1 tl suolaa

Sekoita marinadi. Lado kyljykset muovipussiin ja kaada marinadi joukkoon. Anna kyljysten maustua ainakin pari tuntia (mielellään seuraavaan päivään) välillä käännellen.


Paista kyljyksiä paistinpannussa 2-3 minuuttia molemmin puolin, jos haluat niiden olevan sisältä vaaleanpunaiset. Täysin kypsiä kyljyksistä tulee, kun niitä paistetaan 5 minuuttia molemmin puolin. Kyljykset voi paistaa pannussa ilman rasvaa, mutta haluttaessa voi käyttää paistamiseen voita.


Tarjoa kyljysten lisänä esimerkiksi valkosipuli- tai punaviinivoita ja puolikkaita uuniperunoita.