Turun Mestaripalvin palveleva tehtaanmyymälä tarjoaa asiakkailleen tuoreet ja laadukkaat oman leikkaamon, makkaratehtaan ja eineskeittiön tuotteet.

Meiltä löydät kattavan tuorelihavalikoiman ja monipuolisen valikoiman erilaisia ruoka- ja leikkelemakkaroita, kokoliha- ja palvituotteita sekä eineskeittiötuotteita, kuten kaalikääryleet, pizzat, erilaiset laatikot ja kiusaukset, uunimakkara sekä tietenkin turkulainen perinnemakkara, rusinamakkara.

Myymme lähialueella kasvatettua ja teurastettua, tuoretta suomalaista possun, naudan, karitsan, hirven ja peuran lihaa

Sesonkiajan herkkuihin kuuluvat syksyisin hirven- ja peuranlihat. Joulunaikaan monipuolinen valikoima perinteisiä oman keittiön joululaatikoita ja tuoreet, harmaasuolatut luuttomat ja luulliset joulukinkut..

Grillaajalle on tarjolla monipuolisen makkaravalikoiman lisäksi erilaisia marinoituja ja marinoimattomia pihvejä, lihavartaita ja possun rimpsuluita.

Herkut myös lemmikkieläimille

Myymälästämme löydät myös runsaan valikoiman herkkuja lemmikkieläimille, kuten esimerkiksi suosittuja naudan luita ja valmistamaamme jauhelihaa koirille sekä tuoreena pakastettuja elimiä.

Lahjavinkki: meiltä saa myös lahjakortteja.

Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi pankkikortti, visa electron, visa debit ja credit, diners card, american express sekä lounasseteli.

Tervetuloa tutustumaan!

Katso yhteystietomme »