• 22/09/2021
    Karitsan lihaa TO- LA (23-25.9.)

    Leikkaamossamme leikattaan karitsoja keskiviikkona 22.9.

    Palvelutiskissä torstaista alkaen niin kauan kun tuotteita saatavilla lapaa, paisteja, karetta, fileitä, etuselkää ja potkaa. Jauheliha pakasteesta.

    Tervetuloa.

    Lue lisää
  • 18/09/2021
    LOUNAS VIIKKO 38

    Take away eli herkuttele kotona, työpaikalla, mökillä …

     

    MA 20.9              Perunamuusi ja juuresmuusi  (G,L)

                                 Jauhelihapihvit kermakastikkeessa (L)

                                 Lihakeitto (G,L)

     

    TI 21.9                Perunamuusi ja juuresmuusi (G,L)

                                 Läskisoosi (L)

                                 Broilerikastike (G,L)

                                 Siskonmakkarakeitto (G,L)

     

    KE 22.9               Pyttipannu (G,L)

                                 Juustoinen sienikeitto (L)

                                 Pinaattiohukaiset (L)

                                

    TO 23.9               Hernekeitto (G,L) & pannukakku (L)

                                 Lasagne (L)

                                 Lihapiirakat (L)

     

    PE 24.9               Perunamuusi ja juuresmuusi (G,L)

                                 Paahdetut uunijuurekset (G,L)

                                 Possun suikalepaisti (L)

                                 Kermainen maksakastike (L)

     

    G = GLUTEENITON     L = LAKTOOSITON

     

    Lounasruokien lisäksi meillä on monipuolinen valikoima erilaisia herkkuja mm. kiusauksia, rusinamakkaraa, koiviston mamman uunimakkaraa, kaalikääryleitä, lihapullia, pizzoja, piirakoita ja salaatteja.

    Varmistaaksesi saatavuuden, voitte myös varata tuotteita etukäteen.  

    Lue lisää
  • 08/09/2021
    Peuran lihaa alkaen 9.9.

    Leikkaamme peuroja keskiviikkona 8.9.

    Tuoreena myynnissä torstaista 9.9. alkaen.

    Tuotteita rajoitetusti, varaa omasi vaikka pakkaseen.

    PEURAN HINNAT

    Jauheliha pakaste 18,60 €/kg myynnissä alkaen 10.9.
    Kulmapaisti 33,90 €/kg
    Lapa / etuselkä luuton 26,30 €/kg
    Paahtopaisti 42,30 €/kg
    Paisti luuton kokonainen 42,30 €/kg
    Palapaisti (kulmapaistista/ulkopaistista) 37,10 €/kg
    Palapaisti (lapa/etuselkä) 29,50 €/kg
    Sisäfile 59,10 €/kg
    Sisäpaisti 42,30 €/kg
    Ulkofile 48,30 €/kg
    Ulkopaisti 33,90 €/kg

     

    Tuotteita rajallisesti

    Lue lisää
  • 25/08/2021
    Possun brisket

    Savustukseen possun brisket

     

    Haluaisitko kokeilla savustukseen naudan brisketin sijaan possun briskettiä?

     

    Valmistusohje:

     

    - Laita liha pariksi päiväksi jääkaappiin omenamehu-yrtti-suola mausteliemeen, jonka jälkeen kuivamauste päälle yön yli. Tai käytä ainoastaan kuivamaustetta.
    - Savustus omenapuu/hikkorisavussa tunnin verran noin 120 asteessa, jonka jälkeen kypsennystä jatketaan folion sisällä noin tunti 120-130 asteessa riippuen brisketin paksuudesta.
    - Sisälämpötila 78 astetta.
    - Savustuksen apupoikana toimii pelti/astia, jossa vettä, näin savu tarttuu lihaan paremmin.
    Folioon kertynyt maukas glaseerausneste kannattaa ehdottomasti käyttää sellaisenaan kostukkeena valmiiden lihasiivujen päällä.

     

    Kävikö niin, että makunystyrät ja mielenkiinto ko. tuotteeseen heräsi? Tätä tuotetta meiltä saa nyt tilauksesta! Soitto meille pari/kolme päivää ennen tarvetta, niin leikkaamme brisketit valmiiksi.

     

    a’ noin 500g
    11,50€/kg
    tilaustuote
     

    Kuva ja ohje Esa Salonen ja hänen luvallaan julkaistu

    Lue lisää
  • 13/08/2021
    Siskonmakkaroita ja laukkamakkaraa myynnissa aina ma alkaen

    Siskonmakkaroita ja laukkamakkaraa valmistetaan maanantaisin.

    Myynnissä maanantaisin heti klo 9 alkaen.

    Lue lisää
  • 04/06/2021
    GRILLIHERKKUJA KESÄÄN

    Alla tuotteita kesän herkutteluun.

    Naudan erikoislihoissa, salaateissa ja raakamakkaroissa saatavuudet vaihtelee viikoittain.

     

    GRILLATTAVAT NAUDAN ERIKOISLEIKATUT LIHAT

     

    ·         Naudan pluma (ulkofileestä)

    ·         Skirt steak (pitkäsyinen lihas kyljen alaosasta)

    ·         Tri tip (Maminha) (kupeen ja paistin välissä oleva kolmioliha)

    ·         Flat iron steak (naudan lavan lihas)

    ·         Petite tender (osa naudan lavasta, etusisäfile)

    ·         Naudan kuve (Flank steak)

    ·         Picanha (naudan ulkopaistin kärkiosa)

    ·         Hanger steak / Butcher`s steak (pallealihas)

    ·         Tomahawk ( eli inkkaripihvi, naudan kyljys ulkofileellä, johon on jätetty pitkä luu)

    ·         T-luupihvi (naudan fileselkää, jossa t -muotoisen luun molemmin puolin on sekä sisäfilettä, että ulkofilettä)

    ·         Brisket (naudan rinta pintarasvalla, soveltuu mainiosti savustamiseen)

     

    Muista mureutussääntö. Pakkauspäivästä noin 3 viikkoa mureutunut liha on grillivalmis.

    Käytä paistomittaria, jos lihan paksuus antaa myöden. Älä ylikypsennä. Anna vetäytyä foliossa loppukypsyys. Leikkaa liha aina poikkisyin.

     

    Vinkki; Meiltä löydät laajan valikoiman maustamiseen erilaisia rubeja ja marinadeja.

     

    MARINOIDUT PIHVIT

    ·         Possun ulko- ja sisäfilepihvit

    ·         Kaslerpihvit

    ·         Naudan ulkofilepihvit

     

    RAAKAMAKKARAT

    ·         Karuselli (sis. possun -ja naudanlihaa, miedosti maustettu)

    ·         Chorizo (sis. possun- ja naudanlihaa. Vahvasti maustettu.)

    ·         Paimentyttö (sis. karitsan- ja possunlihaa, tuoretta minttua ja valkosipulia.)

    ·         Huligaani (sis. possun -ja naudanlihaa, keskivahvasti maustettu)

     

    GRILLIMAKKARAT

    ·         Auragrilleri (sisältää aurajuustoa)

    ·         Pippurilli (pippurilla maustettu perusmakkara, ei vahva)

    ·         Grillimakkara

    ·         Juusto-valkosipulimakkara

    ·         Poppane (poppaa pienesti)

    ·         Liekki (jalapenoa sisältävä tulinen makkara)

    ·         Ryynimakkara (erinomainen grillattava, perus ryynimakkara)

    ·         Bratwursti

    ·         Paimenpoika (sisältää possun- ja karitsanlihaa

    Vinkki: osta vaik`yksi kappale jokaista, näin saat monipuolisesti erilaisia makuja.

     

    HAMPURILAISPIHVIT

    Raakapakastetut ja paistovalmiit. Sisältävät suolan ja pippurin.

    ·         Hampurilaispihvit naudan jauhelihasta a`120g (rasva noin 20%)

    ·         Lihamestarin jauhelihapihvit hanger steakista a`120g (rasva noin 10%)

    Vinkki: Tuunaa oma majoneesi. Paloittele perusmajoneesin (esim.hellmann`s) joukkoon pieneksi kuutioksi maustekurkkua ja punasipulia, lisää hieman syvyyttä ja vahvuutta Sriratca -kastikkeella.

     

    BROILERI

    ·         Luuton reisilha

    (broilerin reisipalasta luuttomaksi leikattu liha makurasvalla, erinomainen vartaisiin tai grilliin sellaisenaan)

    ·         Koipipalat/nuijat (lihaisat grillattavat marinoituna, pintamaustettuna tai naturel)

    ·         Wingsit (broilerin siivet, edullinen ja maukas naposteltava)

    ·         Rintafilee

     

    VARTAAT

    ·         Possunlihavartaat (sisäfilettä pippurimarinadissa, sipulia ja paprikaa)

    ·         Naudanlihavartaat (paahtopaistia punaviinimarinadissa, sipulia ja paprikaa)

     

     

    RIMPSULUUT

    ·         Possun rimpsuluut (baby ribs, pippurimarinadissa tai naturel)

    ·         Naudan rimpsuluut (kylkirimpsu, naturel)

     

    SALAATIT

    ·         Coleslaw

    ·         Marinoitu punasipuli

    ·         Perunasalaatti

    ·         Omenainen punajuurisalaatti

    ·         Mummin kurkut

    ·         Päivän vihersalaatti

    ·         Katkarapukimara

    ·         Sienisalaatti

    Lue lisää
  • 09/07/2020
    "Lihansyöjä" -paita nyt myynnissä

    No nyt olisi yleisön pyynnöstä lihansyöjille oma t-paita!


    Vie mökkituliaiseksi innokkaalle grillaajalle, ilahduta
    ystävää lahjalla (paita+lahjakortti myymäläämme) tai osta ihan itsellesi ja tee
    samalla hyvää, paidan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä vähävaraisille
    lapsiperheille joulun aikaa.

    Paita on pehmeää orgaanista puuvillaa ja on erittäin
    mukava päällä! Näitä löytyy sekä naisten ja miesten malleja. Hinta 20€/kpl.
    Myynnissä vain tehtaanmyymälässämme.

    Lue lisää
  • 18/03/2020
    COVID-19 tiedote

    Hei!


    Toimintamme jatkuu koronavirusepidemiasta huolimatta
    normaalisti. Oma lihanleikkaamo turvaa päivittäisen raaka-aineen tuotantoomme sekä
    tehtaanmyymäläämme, joten raaka-ainepulaa ei tällä hetkellä ole. Kaikki
    käsittelemämme liha on kotimaista.

    Elintarvikealalla on kaikkina aikoina korkea hygieniataso ja
    se on lähtökohtaisestikin toimintamme elinehto. Olemme kuitenkin lisänneet
    pesuja ja desinfiointia entisestään sekä tehtaan, että myymälämme tiloissa. Mm.
    työtasoja, ostoskoreja- ja kärryjä, maksupäätteitä, vaakoja,
    vuoronumeropäätettä ja ovenkahvoja pestään ja desinfioidaan nyt useita kertoja
    päivässä ja niistä pidetään kuittauskirjaa. Henkilökuntamme huolehtii myös
    tehostetusti omasta hygieniatasosta. Seuraamme tiiviisti THL`n ja Ruokaviraston
    ohjeistuksia.

    Asiakkailtamme toivomme sekä heidän, että henkilökuntamme
    hyvinvointia turvataksemme seuraavaa;

    - Tule meille, mutta tule terveenä.

    - Desinfioi kätesi tullessasi, vuoronumerolaitteen
    vierestä löytyy desinfiointiainetta.

    - Pidä etäisyyttä toisiin asiakkaisiin ja
    henkilökuntaamme.

    - Yski ja aivasta kyynärtaipeeseesi niin, että
    käännät kasvosi pois lähimmästä ihmisestä.

    - Käytä lähtiessäsi kassalta löytyvää
    desinfiointiainetta ja pese vielä kotona kätesi hyvin saippuavedellä.

    Me osaamme tämän ja selviämme tästä yhdessä! Nyt tärkeää on
    ohjeiden noudattaminen, toisten huomioon ottaminen, luottamus ja tukeminen.

    Pyydä apua varsinkin, jos olet riskiryhmään kuuluva ja anna
    apua riskiryhmään kuuluville. Kipaise kauppaan heidän puolestaan samalla kun käyt
    itsellesikin hakemassa täydennystä jääkaappiisi. Hyvä ja ravitseva ruoka
    saattaa tällaisena aikana olla ainokaisia ilon hetkiä päivässä! Soita, kysele
    kuulumisia, ole tukena. Ota rohkeasti yhteyttä myös meihin, autamme mielellämme
    mahdollisuuksiemme mukaan! (puh. 0201 555 444)

    Pidetään lippu korkealla ja huolta toisistamme!

    Lue lisää